Във вторник и сряда предстои развръзката на сезон 2 на успешната продукция по NOVA

Финалните епизоди на най-успешния медицински сериал у нас "Откраднат живот" ще разплетат възлови истории, но ще поставят нови въпроси и неочаквани препятствия за героите – във вторник и сряда от 21.00 ч. по NOVA. 

"Време е Алекс също да разбере истината за мястото си в семейство Генадиеви. Новината обаче ще го постави пред най-голямата дилема в живота му – дали да предаде баща си, или да забрави за принципите си", разказват сценаристите. Дългоочакваната истина е само част от големия пъзел в болница "Св. Кирил". 

Финалните епизоди ще доведат до крайност в решенията и постъпките някои от главните персонажи на сериала. Виолета Захариева ще покаже най-тъмната си страна, прекрачвайки и последната граница във войната с д-р Стилянова. Ново разочарование ще отключи най-големия конфликт между Калин и проф. Генадиев, които ще се впуснат в истории от миналото. В болницата ще се появи нов член на екипа, който има ключова роля в живота на д-р Мазов. Амбициите на хирурга, който мечтае за власт и просперитет, ще бъдат повлияни от появата на нова дама в отделението. 

По темата

Как ще приеме Александър новината, която ще промени живота му? Каква ще бъде смразяващата стъпка на Виолета по пътя към отмъщението?

Не пропускайте финалните два епизода от втори сезон на "Откраднат живот" – във вторник и сряда от 21.00 ч. по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.