Не пропускайте финала на "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В навечерието на дългоочаквания финал и голямата развръзка на сезон 2 на "Откраднат живот" още една престижна награда увенча актьорския състав на най-успешния сериал на медицинска тематика у нас. Като най-стилна и елегантна дама сред актрисите беше отличена харизматичната Йоана Буковска-Давидова, която получи отличие в "БГ Модна икона 2016".  

"Изключително признателна и благодарна съм за това отличие, не само заради титулуването, но и заради неговата социално-обществена значимост. Ще си позволя да цитирам Коко Шанел, която съм имала възможност да играя дълго време: "Модата отминава, но стилът остава", заяви актрисата, която получи емблематичната статуетка със смокинов лист. Довечера Буковска ще изненада за пореден път не само героите, но и зрителите с неочаквани действия на противоречивата Виолета Захариева, която се превърна в един от най-дискутираните и интересни образи в "Откраднат живот".  

По темата

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.