Не пропускайте старта на сериала тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Джина Родригес ще докаже поговорката, че животът е това, което се случва, докато си правиш планове в хитовия сериал "Непорочната Джейн". Поредицата, покорила сърцата на зрителите отвъд Океана с невероятните комични ситуации, водовъртежа от емоции и серия драматични случки, ще направи своя дебют тази вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

"Непорочната Джейн" не само спечели наградата за Любима нова телевизионна комедия за 2015 г. на People’s Choice Award, но и донесе напълно заслужено на Джина Родригес и "Златен глобус" за Най-добра актриса в телевизионен сериал-мюзикъл или комедия. Това е поредното признание за младата звезда, но тази награда има по-специално значение за нея, защото, както самата тя признава в интервю за Vanity Fair, нейната героиня разбива стереотипите за латиноамериканците в американското общество.

По темата

"Непорочната Джейн" разказва за Джейн Вилануева – млада амбициозна дама, която е решена на всичко, за да постигне мечтите си. Тя винаги е живяла по правилата и е планирала перфектния си живот – има перфектния план за кариера и перфектния годеник. Докато следва и усърдно се бори за мечтата си да стане детска учителка, тя работи като сервитьорка в известен хотел в Маями, за да финансира обучението си. Любовният ѝ живот също процъфтява – годеникът, който винаги е подкрепял любящата си приятелка, е детектив от полицията в Маями. От страх да не повтори грешката на майка си да роди твърде млада, Джейн е решила да запази своята непорочност до първата брачна нощ. Когато един обаче един ден отива на гинеколог за рутинен преглед, тя по грешка бива изкуствено оплодена и животът ѝ се променя завинаги. Ситуацията се усложнява още повече от факта, че Джейн носи детето не на кого да е, а на собствения си шеф. Бременността я свърза с хора, с които вероятно не би искала да има нищо общо при други обстоятелства, и всичко заприличва на сценарий от истински латино сериал…

Между Джина Родригес и героинята ѝ има доста общи неща. Младата актриса е отраснала в католическа фамилия, която спазва традициите и тачи семейните ценности. Въпреки това от най-ранна възраст започва да си проправя път сама в живота, без да разчита на протекции и връзки. В Холивуд Джина е известна с активните си позиции по социални проблеми и отстояването на своята независимост. Тя не се колебае да обръсне косата си, за да докаже на продуцентите, че актьорският талант е по-важен от външния вид и успява да го постигне.

Очевидно Джина Дейвис е намерила точната формула, чрез която да се пребори с превратностите в живота си. Дали обаче и нейната героиня ще успее да го направи? Не пропускайте да разберете в хитовия сериал "Непорочната Джейн", който стартира на 15 декември от 21.00 ч. в ефира на NOVA.