След успеха на първите два сезона екипът на сериала отново се събра на снимачната площадка

Хиляди зрители затаиха дъх по време на големия финал на сезон 2 на най-успешния медицински сериал у нас, излъчван по NOVA. В рамките на един час "Откраднат живот" успя да преобърне съдбите на героите, поставяйки нови въпроси и ситуации за разрешаване.

По темата

Дали отмъщението или опрощението ще направлява съдбите на лекарите в "Откраднат живот", почитателите на продукцията ще имат възможност да разберат в сезон 3, който вече е събрал актьорите на снимачната площадка.

"Тази година прекарахме 80% от времето си в снимки на сериала – създадохме едно семейство", разказа Алек Алексиев пред Евтим Милошев. Продуцентът влезе в ролята на репортер и представи целия екип и подготовката за новите епизоди на "Откраднат живот" в "Здравей, България".

Още снимки от снимачната площадка вижте в галерията ТУК

За героите предстоят нови наистина неочаквани ситуации, както и приятни моменти, свързани с наближаващата Коледа. "В момента в сградата на болницата "Свети Кирил" има над 100 души, които работят по новия сезон. Снимките се развиват изключително динамично с два екипа", разкриха още от продукцията.

Вторият сезон на "Откраднат живот" отново спечели зрителите и затвърди водещото му място в класацията на най-гледаните сериали у нас през последните две години. Над една четвърт от активното население на възраст 18-49 години проследи вълнуващите обрати и неочаквани развръзки в сезон 2 на най-успешния български медицински сериал по NOVA, което е с 3% повече спрямо излъчваното от втората по гледаемост медия bTV в същия часови слот за посочения период (13 септември – 14 декември 2016 г.). Сериалът привлече почти една трета от активното градско население 18-49 години, с което постигна преднина от 34% за NOVA в сравнение с втората по гледаемост телевизия bTV.

"Откраднат живот" направи съпричастни към случващото се с любимите герои най-много зрители и от останалите аудиторни групи. По-младата и трудна за достигане аудитория на възраст 18-34 е с 15% повече, a групата на традиционно най-гледащите телевизия – жените на възраст 25-54 години, отбелязва с 18% повече зрителите от тези на bTV.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.