Освен с интересни персонажи в хитовия сериал, Дария Симеонова и Ралица Паскалева се сдобиват с поредица покани за ролята на сестри

"На снимачната площадка всички сме едно голямо семейство", разказа актрисата Дария Симеонова в "На кафе" по NOVA. Чаровната дама, която изпълнява ролята на Наталия в хитовия сериал "Откраднат живот", добави, че след коледната пауза екипът отново ще се събере на терен в ранните зори на утрешния ден. Една от големите изненади за Дария беше включването на Ернестина Шинова, Ралица Паскалева и Александър Димов – нейни колеги и приятели от успешната продукция. 

По темата

"С Дария се познаваме от повече от 10 години. Въпреки че тя е блондинка, а аз брюнетка, често ни канят да играем сестри. Мога да кажа, че с нея съм преживяла едно от най-страхотните морета", разкри Ралица, която се превъплъщава в образа на д-р Стилянова. 

"Дария помогна в навлизането в сериала и реализирането на този ужасяващ образ. Надявам се конфликтът между майка и дъщеря да се развие в добра посока", шеговито загатна Ернестина Шинова, чиято героиня е майка на Наталия.

Актьорите не пропуснаха да отбележат, че въпреки климатичните условия се мобилизират за сериозния снимачен процес, който ще превърне трети сезон на най-успешния медицински сериал у нас във вълнуващо приключение за актьори и зрители. Екипът се събира на снимачната площадка, а феновете могат да очакват сезон 3 на "Откраднат живот" – скоро по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.