Не пропускайте "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Много забавление ще предложи новият сезон на "Черешката на тортата" по NOVA, заявиха в "Здравей, България" първите звездни участници в предаването. Кулинарното съзвездие през първата седмица е в състав Евелина Павлова, Надя Иванова, Тереза Маринова, Тити Папазов и 100 Кила.

"По време на снимките всички станахме приятели", подчерта Евелина Павлова, която открива кулинарния маратон тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

По темата

"Бяхме добронамерена дружинка и сме много доволни от храната. И всичко си изяждахме", заяви с усмивка Евелина. Довечера тя ще посрещне групата в столично заведение, където ще дели кухнята с един от най-добрите шеф готвачи у нас. Вярна на себе си и обичта си към България, тя ще заложи на традиционната кухня и уханието на родните подправки.

"Участието беше приключение, защото по принцип не съм любител на месото", обясни на свой ред Тереза Маринова. Вижте във видеото от "Здравей, България" какво още разказаха 100 Кила и Тити Папазов. 

Не пропускайте кулинарните изненади в "Черешката на тортата" – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.