Драго Симеонов ще ни покаже как изглежда домът на Капка Георгиева и луксозен апартамент с месечен наем от 2000 евро днес от 21.00 ч. по NOVA

Най-новото авторско предаване “Дом за всеки”  ще докаже, че домашният уют е лек за разбити сърца в своето второ телевизионно приключение тази вечер от  21.00 ч. по NOVA. Водещият Драго Симеонов и агентите с над 20-годишен опит в сферата на имотите - Пепи и Жоро, се впускат в трескаво търсене на апартамент под наем на втората двойка, доверила се на “Дом за всеки”. 

По темата

Клиентите този път обаче имат по-специални изисквания. Те са приятелките Алекс и Криси – две млади журналистки, наскоро скъсали с приятелите си, търсят дом за разбитите си сърца и домашните си любимци – кучето Бруно и заекът Ленин. Оценили са това удоволствие на 800 лева, а срещу парите си очакват: стая за всяка, в която да се усамотяват и общ хол, за да се забавляват. Искат и удобство за паркиране - и то някъде в центъра на София.

Наличието на домашни любимци усложнява търсенето на жилище, но най-голямото предизвикателство за брокерите Жоро и Пепи е, че трябва да им предложат убежище за катастрофиралия им личен живот.

Какви са някои от предложенията на Жоро и Пепи за идеалния дом на двете приятелки вижте във видеото от “Здравей, България”.

А ще намерят ли двете приятелки дом за себе си и домашните си любимци? С какви проблеми, може да се срещне всеки, ако живее в центъра на София? И още: Как изглежда домът на Капка Георгиева, апартамент с месечен наем от 2000 eвро и какво можем да си позволим във Флоренция и Париж за 294 000 лева?

Всичко това само в “Дом за всеки” този понеделник от 21.00 часа по NOVA.
 

Актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването