Темите в предаването в сряда от 9.30 ч. по NOVA

В сряда, третият ден от празничната седмица в предаването "На кафе" по NOVA, продуцентът на хитовия сериал "Откраднат живот" Евтим Милошев ще влезе в ролята на ко-водещ на Гала, за да обсъдят заедно актуалните събития и любопитни теми. 

Зрителите ще научат как действа платформата “Аз, кметът”, чрез която могат да подават сигнали за нередности в своите населени места и в реално време виждат как се разрешават. Подробности в студиото ще разкаже авторът на инициативата Йонко Лазаров, а  на живо от град Бургас Зейнеб ще покаже как се приемат и обработват сигнали на гражданите. Експерти от Столична община пък ще разкрият с какви нередности са свързани оплакванията на жителите на града.

Шеф Петров пък ще разкрие какво меню е подготвил за своя рожден ден и ще сподели някои от интересните рецепти в студиото, а зрителите ще видят и неговия магичен талант.

Психологът Мадлен Алгафари ще разкаже за една интересна теория, според която всички хора са “връзкофобни” и се страхуват от обвързване, а Гала и Евтим Милошев ще се подложат на тест, за да проверят доколко те самите имат страх от връзки.

Не пропускайте "На кафе" в сряда от 9.30 ч. по NOVA.