Гледайте отново епизода на "Кошмари в кухнята" днес от 17.00 ч.

В епизода на "Кошмари в кухнята" днес по NOVA  шеф Манчев иска да помогне в пицария, вдъхновена от сериала "Приятели" – Joey's Pizza and Dinner в Пловдив.  

Сграда, боядисана в слънчево жълто на един от големите булеварди в града, е приютила мечтата за приятелство на 29-годишния Елин, който от 21-годишен има заведения. Първото е снукър бар, който продължава успешно да работи до днес, а второто е кафене по модела на кафето от сериала "Приятели", където потокът от клиенти не спира. 

Окрилен от успеха на кафенето, Елин решава да направи и трето, този път посветено на Джоуи – най-големия чревоугодник в сериала, известен с любовта си към пиците. Joey's Pizza and Dinner има кратко меню, предлагащо основно италианска кухня. Елин намира главния си готвач Емил по обява, който съставя самостоятелно менюто и наема персонала. Кулинарят е сприхав и със самочувствие, като се гордее с авторското си меню. Елин е изцяло друг типаж – той има доста хобита, на които отделя голяма част от времето си, особено на моторите. 

Клиентите непрестанно чуват скандалите в кухнята, докато чакат по повече от 40 минути основно ястие. Скандалите са както в кухнята, така и между готвачите и сервиза. В заведението, посветено на "Приятели”, има всичко друго, но не и приятелство. 

Всички в заведението са убедени, че качеството на храната е на много високо ниво. Това провокира шеф Манчев за първи път да поръча цялото меню. Каква ще е неговата оценка, след като дегустира над 50 ястия? 

На финала идва най-голямото предизвикателство както за ресторанта, така и за самия шeф Манчев – специален гост ще бъде най-големият критик на Манчев – собствената му жена. Какво мисли тя за пицарията на Джоуи и за храната на мъжа си, и какво ще посъветва неуверения собственик Елин? 

Гледайте отново епизода на "Кошмари в кухнята" днес от 17.00 ч. по NOVA.