Драго Симеонов влиза в пентхауз с площ близо два декара и гостува в дома на Кака Лара в новия епизод на предаването

Човек и добре да живее... се жени. И тогава един се нанася, а друг се изнася. Екипът на "Дом за всеки" организира ергенско парти за Мартин и Елиан – двама несемейни младежи от Стара Загора, които търсят нещо свежо и комуникативно като локация, а срокът да го открият, е само седмица. Гледайте мисия "Ергенски дом" в "Дом за всеки" – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Мартин и Елиан са приятели от детинство, които спешно трябва да се изнесат от старата си квартира. Причината е новата приятелка на бившия им съквартирант, която се е нанесла отскоро в досегашния им дом, а съвместното съжителство определено не им се отразява добре. Младежите се нуждаят от помощ – трябва им нова квартира с отделни стаи – обзаведени, да е близо до работата им, а максималната цена, която са склонни да плащат за жилището, е 700 лева на месец. 

Двамата агенти отново ще кръстосат шпаги в желанието си да дадат по-добрата оферта. Пепи ще предложи модерен апартамент, макар и в близост до бензиностанция, но съвсем празен и друг – пълен, но с мебели микс от няколко епохи. Жоро, който също е ерген, ще се опита да преобрази един офис в дом специално за тях, ще им покаже и стилно жилище с всички екстри, в което обаче има странни елементи.

И докато Мартин и Елиан са раздвоени в избора си на ергенско жилище, водещият Драго Симеонов ще влезе в пентхауз с площ почти два декара, ще посети Кака Лара, която сама е превърнала къщата си от развалина в невероятен дом, и ще демонстрира какво може да си купи за 122 000 евро в Германия, Португалия, Австралия или Палм Спрингс.

Не пропускайте "Дом за всеки" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването