Гледайте предаването тази събота от 18.00 ч. по NOVA

В предаването "Ничия земя" тази събота по NOVA Даниела Тренчева ще разкаже необикновената любовна история на Гинка и Васил. Двамата се влюбват през 40-те и близо 70 години по-късно правят втората си сватба. Тя е в столовата на старческия дом във Варна, където е и пристанът на една бурна любов. 

Той е на 94, а тя – на 86 години. 20 години брак, 40 години самота, а след раздялата – втора сватба. Установили, че по-лесно се върви, когато са двама. 

За нея той е почти перфектният, за него тя – почти съвършената. "Почти" е онази неизказана тайна, която определя предизвикателството да продължават да се търсят… след 40 години раздяла. 

"Самотата, която обикновено пропива стените на всеки старчески дом, тук ражда любов и надежда. Любов, пламнала преди повече от половин век, а надеждата е онова нещо, което всеки ден те кара да се събуждаш с мисълта, че някой те обича", разказва Даниела Тренчева. Журналистът обещава "една щастлива история за любов, която ще искате да ви се случи".

Каква е тайната на запазването на семейството и на дългия брак? Отговорите очаквайте в "Ничия земя" тази събота от 18.00 ч. по NOVA.