Не пропускайте предаването тази събота от 18.00 ч. по NOVA

Предаването "Ничия земя" тази събота по NOVA ще представи портрет на патриота като млад. Журналистът Елена Чопакова ще заведе зрителите в дома на Господин Вълев от Ямбол. Динко, ловецът на бежанци. И както подобава на Балканите – за едни той е страшилище, за други – посмешище.

Как и къде живее героят на нашето време, какво обича, какво мрази, къде спи, какво чете, чете ли изобщо, какви са детските му мечти и плановете за бъдещето – отговорите на тези въпроси очаквайте в предаването в събота. 

"Знаем, че ще си навлечем гнева на много хора, защото му даваме трибуна. Но той, скъпи сънародници, е тук. Той е слонът в стаята, за който не говорим. Но ние ще говорим", казва Елена Чопакова. И продължава: "Не подценявайте Динко, уважаеми зрители. Въпреки имиджа си той прояви благоразумието да се опази от това да бъде употребен от политиците – нещо, което много уважавани доскоро хора не успяха да направят. Листите не го поблазниха, не грейна на плакат и не стъпи на нито един дебат. Но когато един ден това стане – спомнете си, че сме ви предупредили. И то навреме. Защото Динко има планове за бъдещето, а вие сте включени в тях."

Не пропускайте "Ничия земя" тази събота от 18.00 ч. по NOVA.