Помощник в сватовническата мисия на репортера ще бъде Наталия Кобилкина

Новата уеб риалити поредица от продуцентите 7Talents – "Сладки свалки", започва от 23 март във Vbox7.com. В поредицата репортерът Дани Петканов ще помага на търсещите любовта да намерят своята подходяща половинка и ще преобърне представите за първа среща в "Сладки свалки", които ще се излъчват всеки четвъртък от 14.00 ч. в сайта за видео забавление Vbox7.com.

Верен помощник на Дани в ролята му на сватовник ще бъде семейният терапевт Наталия Кобилкина, която ще анализира поведението на участниците и ще дава своите предположения коя двойка би си паснала най-добре. А пред какво ще бъдат изправени търсещите любовта? 

Над 3 000 души кандидатстваха за участие в "Сладки свалки", но одобрените бяха само 24. Сега те ще бъдат изправени пред следното предизвикателство – първа среща по време на вечеря и със завързани очи. По време на вечерята Дани Петканов ще задава въпроси на двамата участници и ще им отправя различни предизвикателства, което ще им помогне да се опознаят по-добре. В края на вечерята идва и моментът на истината – и двамата участници вече могат да се видят очи в очи и да преценят доколко са се харесали.  

Как протича една вечеря със завързани очи? Дани Петканов беше предизвикан от екипа на "На кафе" да участва в "среща на сляпо" на живо в ефира на NOVA. Водещата Гала изненада Дани Петканов, като покани в студиото Мис Плеймейт 2016 Маги Бадер, с която той трябваше да "вечеря" със завързани очи. По този начин той се постави на мястото на участниците в "Сладки свалки". А дали финалът на срещата му с Маги беше успешен, вижте във видеото. 

Следете "Сладки свалки" във Vbox7.com всеки четвъртък от 14.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook