Темите в предаването тази сряда от 9.30 ч. по NOVA

В сряда предаването "На кафе" по NOVA ще разкрие подробности за ритуалите на Празника на пробуждането на Бялото братство. Журналистките Цвета Кирилова и Капка Георгиева ще се включат в празничната паневритмия и ще споделят усещанията, която тя е пробудила в тях. Зрителите ще видят комплекс упражнение за здраве на учителя Дънов и ще получат конкретни съвети как да поддържат различните жизненоважни органи на своя организъм в добра форма.

Репортерът Светла от екипа на “На кафе” ще посрещне говорещия с кучета Сизър Милан, от когото ще поиска съвети как да се грижи за своя домашен любимец – кучето Хубена.  Ден преди грандиозното му представление Сизър ще сподели със зрителите на предаването интересни факти за психологията на четириногите домашни любимци, както и препоръки за общуването на хората с тях.

Репортерът Ася ще се включи от Лас Вегас, за да разкаже впечатленията си от сватбена церемония, водена от двойник на Елвис Пресли, както и съвети как туристите могат да изкарат забавно престоя си в американския мегаполис.

Впечатленията си от пътешествията си до Лос Анджелис и Хавай ще сподели и Зейнеб, която ще изпие своето с Гала. Двете ще покажат на зрителите хавайски танц и как да изплетат традиционния за островите венец от цветя. Зейнеб ще влезе и в кухнята на предаването, за да сподели интересна хавайска рецепта, която я е впечатлила.

Не пропускайте "На кафе" в сряда от 9.30 ч. по NOVA.