Гостите и темите в предаването тази неделя от 17.00 ч. по NOVA

Помните ли трагичната история на детето, което загина след ритник в корема от свой съученик? Семейството на 11-годишната Габи говори тази неделя в предаването “Комбина” пред Лора Крумова в търсене на отговори за това какво се случи с детето им в училището и кой трябва да понесе отговорността за смъртта на Габи.

От града на терора: Миролюба Бенатова ще разкаже какво видя в Санкт Петербург след атаката от тази седмица. Специалният пратеник на NOVA ще гостува в “Комбина” с разкази от руския град жертва на терористи.

Кореспондентът на NOVA Ясен Дараков в специално включване, ще разкаже какви са реакциите в САЩ, след като Тръмпи нареди ракетен удар в Сирия.

Мария Йотова в късите си разкази разказва историята на четирима граничари и един инцидент в морето. История за това, което се случва, когато държавата е зад гърба ти.

Певицата на народа Ивана е специален гост в “Комбина”, болезнено откровена и такава, каквато не сте я виждали никога. В изповед пред Галя Щърбева тя споделя най-трудните моменти в живота си и защо харесва повече Ивана на 40 от Ивана на 20 години.

Ицо Хазарта също е специален гост в Комбина. След парламентарните избори, преди да е съставено правителство, говори как се живее в държавата на абсурдите. Кои са каузите и битките на Ицо Хазарта - тази неделя в “Комбина”.

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.  

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”