Не пропускайте епизодите на сериала от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA

В новите епизоди на "Откраднат живот: Възмездието" тази седмица по NOVA, Калин Генадиев ще се изправи пред едно от най-важните решения в своя живот – предложение за брак на Наталия, която с времето се е превърнала в негова сродна душа. Предложението обаче ще се окаже изпълнено с поредица от перипетии, които ще накарат влюбения доктор да преосмисли тактиката си. 

Междувременно професор Генадиев ще делегира служебните си задължения на друг лекар от екипа, който ще оглави болницата за всеобща изненада. Иван Генадиев и Виолета ще обединят усилия в привличането на доц. Захариев в крупна сделка, която ще извади наяве дълбоките намерения на всеки един от тях. Вяра Добрева ще се усъмни в бременност, а свидетел на съмненията й ще се окаже именно д-р Стилянова. Тежък лекарски случай ще постави под въпрос професионализма на д-р Добрева, която ще се окаже в пряк конфликт с д-р Романова.

По темата

Ще предложи ли брак Калин на Наталия и какъв ще бъде нейният отговор? Дали д-р Добрева е бременна, или съмненията ще бъдат развенчани? Гледайте новите епизоди на „Откраднат живот: Възмездието“ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

В интервю за "Събуди се" Марта Вачкова разказа  за значимите социални теми, които се повдигат в "Откраднат живот: Възмездието". „Надявам се тази история, която разказваме с Митко в сериала, да даде вяра на хората в това начинание. Да, бюрократичната машина е ужасна, но трябва да вдъхнем кураж на обществото. Няма възраст, на която да свършиш това добро дело!“ 

Освен това актрисата разказа интересни факти и забавни ситуации около сериала: „Както знаете, Наум Шопов е лекар по професия. Благодарение на това по време на снимките той успя да види киста на един от епизодичните актьори с помощта на ултразвук“.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.