Кобрата разказа как се подготвя за предстоящата среща в “Събуди се”

“Винаги се радвам, когато мога да се боксирам пред българска публика. Ще защитавам пояса на Интерконтиненталната титла, но по-интересното е, че сега победителят от мача между Кличко и Джошуа ще играе срещу мене. Затова трябва и аз да победя на 28 април”,  разкри българският боксьор Кубрат Пулев при гостуването си в “Събуди се”.

По темата

Българският шампион ще се изправи в зрелищен мач срещу американската звезда тежка категория Кевин Джонсън на 28 април в зала “Арена Армеец” в София. Срещата Кличко и Джошуа е на следващия ден. “Предстои голям боксов уикенд за феновете”, сподели по този повод  Пулев.

“Джонсън е неудобен боксьор с много опит. В никакъв случай не е за подценяване. Концентрирал съм се върху тренировките, за да победя. Никой не знае какво ще се случи. Това е бокс и един удар решава всичко.”, коментира Кобрата.

“Много дебатирах с моите промоутъри да свалят цените на билетите за мача, за да могат да дойдат всякакъв тип хора да си позволят да гледат срещата, защото сме в България.”, разкри Кубрат Пулев.

“За мен винаги е било важно да дам на българите необходимия дух и атмосфера, необходимото самочувствие, за да се чувстват добре и да вярват в себе си”, сподели шампионът

Промоутърите на Кубрат готвят още една изненада за българските фенове във вечерта на мача.

“Поканили сме рок звездите от Рамщайн. Казаха, че ще дойдат, но не са потвърдили още на 100%”, разкри Кобрата.

Какво още разказа Кубрат Пулев за подготовката си за големия мач и живота извън ринга, вижте във видеото от “Събуди се”.

Билетите за боксовия мач на 28 април, петък, в зала "Арена Армеец" в София между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън се продават в интернет в Еventim.bg