Гостите и темите в предаването тази неделя по NOVA

В предаването "Комбина" на тази неделя, в седмицата преди да бъде обявено новото българско правителство "Борисов 3", пред Лора Крумова застава заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Как се разпределят постовете в държавата и какви компромиси ще направят в името на властта ГЕРБ и Обединени патриоти са само част от темите на разговора с политическия лидер. В предаването в тази неделя очаквайте още:

Кои са новите 240 депутати и как започна първата им работна седмица. Краси Боев отиде при 240 народни избраници, за да ги разходи из коларите на новото им работно място - Народното събрание.

Тази неделя Миролюба Бенатова представя българи в Санкт Петербург - истории от Русия за Русия.

Едва ли има българин, който не знае нейна песен – централен гост в предаването е Силвия Кацарова. За носталгията  по златните времена на българската естрада и пътя до голямата сцена - очаквайте разговора с българската Тина Търнър.

Новият секс символ на българското кино  и звезда от филма "Откраднат живот" Наум Шопов-младши ще представи за първи път годеницата си в “Комбина”. 

В късите си разкази  Мария Йотова ни среща с човек, който излежава доживотна присъда във врачанския затвор. Причината да се окаже там е една бомба, замаскирана като видеокасета. Кой е мъжът, който преди 15 години е сочен за бомбаджия номер 1 и какво има да каже той, след като давността на престъплението е отминала. 

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.  

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”