Певецът разказа за работата си със звездите в шоуто за преобразявания в “Събуди се”

Как се влиза в чужда кожа? Ценни съвети от кухнята на шоуто за преобразявания “Като две капки вода” даде музикалният педагог Етиен Леви при гостуването си в “Събуди се”.

“Всеки сезон на “Като две капки вода” носи нещо ново. Всяко шоу си има своята специфика всеки един от изпълнителите във всеки един лайв си имат своята специфика”, сподели Етиен.

“Визитките от подготовката, които виждат зрителите по време на лайв, включват забавните моменти, но в кухнята на предаването има много по-трудни моменти, в които е необходима концентрация, за да може човек да влезе в образ, а това е много трудно”, разкри певецът.

“Mного по-трудно за певците да влязат в чужд образ, защото те имат своята легитмност и разпознаваемост със своя глас, който те трябва да префасонират. Актьорите, особено кукловодите и тези, които се занимават с дублаж, много по-лесно могат да преправят своя глас”, смята Леви.

Особено трудна е подготовката на мъже за женски образи и обратното, защото тогава трябва да се вземе предвид промяна на тоналността. Важен момент в целия процес на подготовка е “трудовата дисциплина”.

“Впечатлен съм от Михаела Маринова и нейната дисциплина. Също се отнася и до Люси, която е била част от известна световна група. Спортът е научил на дисциплина и Ваня, който винаги слуша много внимателно какво му се казва. Башар има гласови данни, които ме изненадаха и се раздава в изпълненията”, разкри Леви.

Какво още разказа Етиен Леви за изкуството на преобразяването в “Като две капки вода”, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте следващия лайв на "Като две капки вода" на 8 май, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA. 

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.