Startup Show показва как се прави бизнес в българската реалност

Чудите се как да стартирате успешен бизнес в България, но не знаете откъде да започнете? Новата видео поредица Startup Show във Vbox7.com цели да покаже на младите хора по какъв начин се прави бизнес в българската предприемаческа екосистема. Фокусът на образователната и същевременно увлекателна поредица е да отговори на основните въпроси, които вълнуват младите български предприемачи по пътя им към успешно реализираните бизнес проекти.

Всяка седмица в официалния канал на Startup Show във Vbox7.com ще гледаме ново видео с поставен акцент върху конкретен проблем, свързан с развитието на бизнес идеите на младите хора в България. Предприемачът Ивайло Христов, който е основател на българо-датската компания "Комфо" и председател на фондация "Стартъп", е водещият на новата поредица. В тази роля негови помощници ще бъдат различни български предприемачи и заедно те ще представят полезни теми, свързани със стартирането на бизнес.

До каква степен е важна добрата идея, как се променя и еволюира тя при създаването на нова компания? Открийте отговора в първия епизод на Startup Show, в който ще видим водещия Ивайло Христов заедно с Никола Янев от предприемаческата асоциация "Start it smart".

Вдъхновение за това как да намерите гениалната идея ще получите и от реалните истории, представени в серията – тези на някои от най-известните start up компании като EnhanCV, 7Spikes и Melissa Climate.

Във втората серия на Startup Show потребителите ще могат да се запознаят с историята на българската компания EnhanCV – как е стартирала и какви са успехите и до днес. 

Следете Startup Show във Vbox7.com и Facebook страницата на проекта.