Гледайте приключенски уестърн от 22.30 ч. по NOVA

Вал Килмър ще се съживи за един от легендарните пазители на закона в премиерния за българския ефир приключенски уестърн “Отмъщението на Уайът Ърп” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA. Опитният в жанра режисьор Майкъл Файфър решава да даде един различен поглед към личността на емблематичния шериф с история, базирана на действителни събития, която обаче не се концентрира върху престрелката в Окей Корал и враждата на Ърп с братството на каубоите, а върху един не по-малко интересен случай от кариерата на Уайът. Вал Килмър приема с готовност предизвикателството на главната роля, след като се е доказал в “Тъмбстоун” в образа на Док Холидей, а компания му правят актьорите Шон Робъртс, Мат Далас и Трейси Адкинс.

Основната сюжетна линия на “Отмъщението на Уайът Ърп” проследява младия Уайът Ърп, който през 1878 година бива замесен в полицейско разследване, свързано с мистериозното убийство на актрисата Дора Хенд в град Додж Сити, щата Канзас. Заедно с приятелите си Бат Мастерсън и Док Холидей - Ърп започва да издирва извършителя на престъплението и да се бори за въдворяването на пълен ред и законност в Додж Сити. 

Не пропускайте развръзката в премиерния за българския ефир приключенски уестърн “Отмъщението на Уайът Ърп” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.