Етиен Леви гостува в студиото на "Здравей, България"

Музикалният педагог, който подготвя изпълнителите на сцената на "Като две капки вода", Етиен Леви гостува в студиото на "Здравей, България" броени часове преди полуфинала на шоуто за звездни преобразявания тази вечер в 20.00 ч. по NOVA. Той разказа за своите впечатления от работата си с участниците и очакванията за бъдещ победител в предаването. 

„Известен съм с факта, че не фаворизирам моите колеги и приятели. Никога нямам любимци, всички са ми еднакво мили и за мен е чест, че работя с такива талантливи хора. Сериозна подкрепа бих дал обаче на един млад изпълнител, защото всички други участници са със сериозна кариера и опит - това е Михаела Маринова. Щастлив съм, че има такива млади хора като нея и не всичко е загубено." - сподели Етиен Леви. 

По темата

На въпроса на Ани Цолова колко време отнема на участниците вокалната подготовка на една песен за лайв изпълнение Етиен отговори: "Всеки един изпълнител има определени часове, в които се подготвя и след това снимат визитките. Оставаме допълнително да доработим нещата и който не се чувства сигурен, винаги може да се обърне към мен. За Етиен няма събота и неделя."

 

Цялото интервю на Етиен Леви гледайте във видеото. 

Кой ще бъде победителят на полуфинала и кой ще има най-голям шанс да стигне до финала следващия понеделник, гледайте в "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.