Двамата водещи обещават страхотни изненади на финала на шоуто тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Ден преди големия финал на “Като две капки вода” водещите Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков разказаха в “Събуди се” за своята работа в шоуто за  преобразявания. Зад кулисите на предаването се разиграва още едно шоу, което обаче зрителите не виждат.

“Зад нас стои огромен екип, който работи като смазана машина и благодарение на тях става шоуто. Тези, които са присъствали на шоуто, знаят, че има пет момчета, които сменят декорите между изпълненията за отрицателно време. За гримьорите няма какво да говоря – те могат да направят от мухата слон и обратното.”, разказа Димитър Рачков.

“Когато направихме превъплъщението ни в Павел и Венци Венц, трябваше да ни отгримират много бързо и да се преведем във вид на водещи. 14 души го направиха за 4 минути, а гримът ни беше тежък – аз имах плитки, а Рачков беше с гола глава.”, допълни Васил Василев – Зуека.

“Искам да отбележа, че най-главната работа, която се върши от един човек, е тази на Влади Априлов. Искам да ви кажа, че този човек, за когото почти никой никога не говори, идва и ни дава почти готов сценарий, който ние заедно с него, Рачков и режисьора Кико малко попреправяме, но основата е негова и той е много голям професионалист в своята работа.”, разкри Зуека.

Двамата водещи на обичаното шоу за превъплъщения разкриха, че обсъждат идеите за своите импровизациите си само със сценариста Влади Априлов и Кирил Кирилов – Кико, а някои от тях измислят на място и никой друг не знае.

“Търсим спонтанна реакция. Ако някой от журито знае каква шега сме му подготвили, няма да реагира по същия начин”, сподели Димитър Рачков.

Какви шеги и импровизации ще поднесат двамата водещи на зрителите и участниците на големия финал на “Като две капки вода”, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.