Миглена Каканашева разказва за кулинарните приключения в "Черешката на тортата"

Любими ястия за любими хора очакват зрителите в първата седмица на кулинарното шоу "Черешката на тортата" от днес – всяка делнична вечер в 20.00 ч. по NOVA. Участниците Наталия Кобилкина, Евгени Минчев, Кали и Дидо от Д2 ще открият сезона с вкусни рецепти от различни кътчета на света, посветени на най-важните хора в живота им. 

По темата

Известната дизайнерка Миглена Каканашева пък ще бъде участник във втората седмица на предаването. В "На кафе" тя разказа любопитни факти около преживяванията си и премеждията, през които е преминала в кулинарното шоу. 

"Основното за мен в моя ден беше да дам някакъв спомен на моите гости, тоест да им дам нещо, което никога не са опитвали... Особено под тази форма. Затова реших да сготвя еленско месо в яйца от щраус" - това сподели чаровната Миглена пред Гала в студиото на "На кафе". 

Какво още издаде младата дизайнерка за участието си в предаването, както и за творческите ѝ проекти, може да гледате в цялото интервю във видеото. 

Докато се подготвяте за предстоящото кулинарното приключение, можете да си припомните най-доброто от предишните сезони във Vbox7.com канала на "Черешката на тортата", а актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.