Не пропускайте предаването тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Вокалистът на Д2 Дидо ще докаже, че любовта и кулинарията са свързани във втория епизод на "Черешката на тортата" тази вечер по NOVA. Рок музикантът ще пренесе гостите си лорд Евгени Минчев, семейния терапевт Наталия Кобилкина и певицата Кали в спомена за медения си месец и ще посвети своето готвене на красивата си съпруга - модела Юлия Кулиш. 

Талантливият музикант ще отведе гостите си в къща сред природата, а там пътуването ще продължи с истинска одисея в здравословната гръцкa кухня. То ще напомня на Дидо за най-милия момент с половинката му Юлия, с която перфектно се допълват както в кухнята, така и в живота. 

Вечерта ще премине под наслова на любовта, вкусната храна, многото целувки и хубавата музика. Къде ще отведе и как ще изненада домакинът своите гости и какви ще бъдат техните оценки за вечерта на Дидо? Не пропускайте "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.