Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Известният семеен терапевт Наталия Кобилкина ще приготви най-интернационалното меню досега в новия девети сезон на "Черешката на тортата". Докато нейните гости - рок музикантът Дидо от Д2, лорд Евгени Минчев и певицата Кали очакват руския произход на тяхната домакиня да намери отражение в приготвените от нея ястия, прочутият сексолог ще ги изненада с италианска паста. Причината за нейния кулинарен избор е тематичната задача, поставена на звездите в кулинарното риалити тази седмица – да готвят любими ястия за любими хора. Макар че основното ястие е замислено като изненада за нейния гръцки годеник Такис, Наталия не забравя предпочитанията и на гостуващите ѝ звезди, като приготвя специални ястия за Евгени Минчев и Дидо от Д2.

Наталия Кобилкина ще се впусне с невиждан ентусиазъм във вихъра на кулинарните приготовления и няма да пести усилия, като менюто ѝ ще предложи ястия от цял свят, а дебют в кулинарното шоу ще направят и пилешките крилца. Помощ в готвенето на психоложката ще окажат индийски мантри и медитативни техники, а като истински професионалист в своята област, Наталия няма да забрави да използва свойствата на подправките като афродизиаци, за да предразположи своите гости. 

Евгени Минчев също ще влезе във вихъра, но на критиката. Известният пиар няма да спести нито една забележка нито за кулинарните постижения, нито за домакинските умения на Наталия Кобилкина. Чрез своята изненада домакинята ще се опита да помогне на гостите си да намерят вътрешен покой. Какъв  сюрприз е подготвила Наталия за своите гости и  дали ще повлияе на настроението на лорда? Коя подправка помага, за да се подобрят целувките? И какви ще са оценките на другите звезди за нейната вечеря?

Не пропускайте трети епизод от девети сезон на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.