Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Лорд Евгени Минчев ще отпразнува своя рожден ден в "Черешката на тортата" тази вечер по NOVA. Известният аристократ  ще посрещне гостите си - рок музиканта Дидо от Д2, семейния терапевт Наталия Кобилкина и певицата Кали, в луксозна и стилна  обстановка, като няма да пропусне да предаде и няколко урока по аристократизъм.

Зрителите ще видят не само къде и как живее и спи един лорд, но ще разберат и какъв е специалния дрескод за готвене на аристократите и кой кого навигира в кухнята на един благородник. Менюто ще  бъде италианско и с него Евгени Минчев ще отпразнува не само рождения си ден, но и националния празник на Италия. Основна подкрепа в готвенето на лорда ще окаже иронията, а ястията ще впечатлят  дори шеф Манчев.

Вечерта ще бъде изпълнена със смях и закачки, а домакинът няма да спести на своите гости забавните си провокации и загадки. Подаръци ще получи не само рожденикът, но и присъстващите на празненството, а изненадите ще бъдат в изобилие.

Какво работа върши една костенурка на масата на един лорд? Какви подаръци ще си разменят звездите? Кой е любимият човек, за когото Евгени Минчев ще организира вечерята си? И кой ще бъде победителя в първата седмица от “Черешката на тортата”? Не пропускайте премиерния четвърти епизод на девети сезон на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.