Миролюба Бенатова представя историите на децата на репресираните от Белене, а Мария Йотова интервюира олимпийския ни шампион по троен скок Христо Марков

Жертвата на ”Наглите” - Киро Киров,  и синът му Иван проговарят в “Комбина” днес по NOVA. Дали държавата ще позволи кошмарът да се върне отново, за вратичките в закона и възможностите за предсрочно освобождаване на членовете на престъпната група "Наглите"- очаквайте един разговор на Лора Крумова. Киро Киров е една от жертвите на групировката, която го отвлече срещу откуп от 1 милион лева през 2009 г.

В предаването Миролюба Бенатова представя: Белене – врагове по наследство. Как се живее с печат "народен враг", разказват синове и дъщери на репресирани и убити по времето на социализма.

Емблематичните телевизионни лица и семейство в живота Радина Червенова и Коко Каменаров ще бъдат централни гости. За телевизията като афродизиак, за четирите им деца и бохемството като начин на живот – очаквайте интервюто на Лора Крумова тази неделя в “Комбина”.

В късия си разказ Мария Йотова показва историята на олимпийския ни шампион и треньор по троен скок Христо Марков след медалите и спортнитe успехи. Как замени олимпийските върхове с планинските, какво следва след големия спорт и защо му е на един лекоатлет да гледа овце – не пропускайте да видите отговорите от първо лице.

Боксьорът Тервел Пулев  и съпругата му Диана също ще бъдат гости днес в “Комбина”. Пред Галя Щърбева те ще разкажат за живота си извън спортната зала. За новите предизвикателства на ринга, Кубрат Пулев и наследството на фамилията.

На големия финал на “Като две капки вода” Краси Боев показва какво се случи зад кулисите на шоуто. Кой какво спечели, през какви метаморфози премина и какво ще се случи със звездите след края на предаването.

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – днес от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA. 

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”