Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Началото на втората седмица на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA ще даде певицата с чаровна усмивка Мариана Попова. Тя ще изненада своите гости - дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, певецa Орлин Горанов, моделa Александра Богданска и актьорa Веселин Плачков, с вечеря - спомен от любимо пътуване. 

Първата домакиня за седмицата ще посрещне останалите участници в своята уютна кухня, където протича животът ѝ, когато е у дома. Мариана Попова споделя, че обича да готви българска кухня заради майка си и 7-годишната си дъщеря.

Певицата ще заложи на продукти българско производство и семпло меню с италиански привкус. Зрителите ще видят прочутите кюфтета на Мариана Попова, както и български картофи с розмарин. 

Възможно ли е човек да плаче от щастие, а не от рязане на лук? Може ли Мариана Попова да пее, докато готви? А каква ще бъде изненадата на домакинята за звездните гости? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.