Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Истинско кулинарно изпитание очаква модната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз тази вечер в "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA. Домакинята ще опита да впечатли своите гости – Александра Богданска, Мариана Попова, Орлин Горанов и Веселин Плачков с екзотична рецепта за еленско месо в щраусова черупка.

Чаровната Миглена ще посрещне останалите участници в своя дом и нейната основна цел ще бъде да им подари нещо, което не могат да намерят в магазина. Изпълнението на амбициозната ѝ цел в готвенето обаче ще се окаже малко по-сложно от очакваното. Проблемите на Мегз ще започнат още с пазаруването в магазина, а хаоса ще продължи и в кухнята.

Ще успее ли домакинята да овладее ситуацията и да се справи навреме с приготвянето на менюто? Колко нормални яйца се побират в едно щраусово яйце и имат ли място бормашината и флекса в кухнята? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.