Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Вечерята на красивия модел Александра Богданска тази вечер в "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA ще премине в духа на доброто настроение, усмивките и леката храна. Тя ще изпълни задачата на шеф Манчев, приготвяйки на своите гости - Миглена Каканашева, Мариана Попова, Веселин Плачков и Орлин Горанов, храна напомняща ѝ за прекрасно пътуване в Азия.  

Домакинята ще посрещне останалите участници в просторния дом на свои приятели с голяма и уютна кухня. Много организирана и с широка усмивка на лице, Алекс ще изненада гостите си с рецепта от далечна Азия, приготвена с много любов и старание. Тя ще бъде и първият участник за седмицата, който приготвя риба за основно.

Ще успее ли да се справи Александра с предизвикателството на рибата тон? Ще успее ли домакинята да отведе гостите на пътешествие до Тайланд и каква изненада е приготвила за тях? А каква е тайната за перфектна фигура на един модел? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.