Гледайте двете истории за любовта в предаването тази събота от 18.00 ч. по NOVA

В “Ничия земя” тази събота по NOVA авторите на предаването Даниела Тренчева и Елена Чопакова разказват две истории на една и съща тема  - любовта, без която не можем. Това е разказ за любов, за която годините не значат нищо.

Първата история е от дома за възрастни хора “Венета Ботева” във Велико Търново. Даниела Тренчева ще разкаже за конкурса Мисис Баба и Мистър Дядо и за любовта, която няма граници. Зрителите ще се върнат във времето, когато се е обичало безрезервно, крали са се прегръдки - там, където се говори за вярност до гроб. “Такива отношения все още има, уважаеми зрители, и все още младите могат да вземат съвети. Онези съвети на мисис и мистър, за които, ако закъснеете - ще търсите до живот.”, споделя Даниела Тренчева 

Отново на “Ничия земя” Елена Чопакова ще разкаже за младостта като минало, за старостта като неизбежна и за любовта, без която не можем. Зрителите ще бъдат отведени на едно пътешествие в сърцето на Странджа на една спирка, на която времето като че ли е спряло. Спирка, превърната в кръчма с подръчни средства и ентусиазъм. Там ще намерите дядовците на село Младежко, които накрая на живота си говорят за жени и за жените си без значение какво пише в безсрочните им вече лични карти.

Не пропускайте историите за любовта, без която не можем в “Ничия земя” тази събота от 18.00 ч. по NOVA.