Обичаната българска актриса Катето Евро е централен гост в предаването тази неделя от 17.00 ч.

Пребитата от шведски турист в Слънчев бряг камериерка проговаря в ексклузивно интервю на Лора Крумова тази неделя в “Комбина” по NOVA. 65-годишната Диана разказва за ужаса и унижението след бруталната агресия, на която стана жертва.

Актуалните политически процеси в страната  и Европа , както и стабилността на правителството са тема на разговор с Румяна Бъчварова – началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов. Един от най-близките до премиера хора застава пред Лора Крумова.

Миролюба Бенатова представя : 10 години свобода – медиците ни след спин процеса. Спомените на Валя Червеняшка и съпруга й Емил, който първи подава сигнал в България за арестите.

Непорасналото момиче на българското кино Катерина Евро ще бъде централен гост в предаването. За живота извън рамките, смелостта да остарееш и превъплъщенията на една жена – гледайте тази неделя в “Комбина”.

Световноизвестната певица и композитор на филмова музика Лиса Джерард също е сред гостите на предаването. Носителката на “Златен глобус“ за музиката, която създава заедно с Ханс Цимер за филма “Гладиатор“ отваря сърцето  и душата си за българската публика.Пред Галя Щърбева тя разказва за страстта си към “Мистерията на българските гласове“ и какво е усещането да си с тях на една сцена.

Различният поглед към един различен парад ще бъде темата на  Краси Боев в Комбина тази неделя. Какво се случи на 10-тото издание на София прайд?

Защо актрисата и певица Нона Йотова влезе в нова роля и съчетава театралната сцена с Народното събрание ? Как се чувства като депутат от БСП, добри актьори ли са политиците и ходят ли на театър – един разговор на Галя Щърбева.

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – тази неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA. 

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”