Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Старт на третата седмица на кулинарното шоу "Черешката на тортата" дава изпълнителят Илиян тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Той ще подготви на своите гости - звездата от X Factor DARA, Mис Плеймейт Маги Бадер, писателят и поет Константин Трендафилов и певицата Марина Кискинова изкушения от гръцката кухня. 

Усмихнатият домакин посреща своите гости в чисто новия си дом и избира афродизиакът в неговото меню да бъде морската храна, поднесена с много добро настроение и гръцка музика. В предаването "Черешката на тортата" той иска да се докаже пред себе си и смята, че ще успее да впечатли гостите си и зрителите. 

Каква е връзката между любовта и храната и коя е черешката на тортата в менюто? Как ще изненада Илиян своите гости и как ще премине първата вечер, посветена на темата за специалитети с афродизиаци? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.