Рекорден брой кандидати да бъдат следващата музикална звезда на България в Пловдив

По темата

Истинска кастинг мания се разразява около петия сезон на X Factor. Рекорден брой желаещи да бъдат следващата музикална звезда на България атакуваха прослушването, което се провежда днес в Пловдив. Талантливите участници са не само от България, но и от чужбина. Вълнения, трепети, усмивки, притеснения и емоционална среща с журито на X Factor. Освен музикален талант, някои показаха и артистични умения.

"X Factor е точното място да откриеш себе си и да покажеш на България какво можеш и какво всъщност си", сподели певицата Невена Пейкова, чиято кариера започна на сцената на музикално шоу №1 и беше дошла да вдъхне кураж на талантите, явяващи се на кастинга.

Прослушванията в Града на тепетата продължават и утре в Гранд Хотел Пловдив от 9.00 до 19.00 ч. След Пловдив кастингите се отправя към Бургас в хотел “Аква” на 19 и 20 юни, Варна в Фестивален конгресен център на 22 и 23 юни, за да завършат на 25 юни във Велико Търново в Гранд хотел “Янтра”.

Кандидатите трябва да носят документ за самоличност. Ако са непълнолетни, да бъдат с родител или придружител със заверено пълномощно. Трябва да подготвят 2 песни (българска и чужда). Ако им е необходим музикален съпровод, е необходимо да го носят на флашка или диск.

Тази есен очаквайте голямото завръщане на X Factor – форматът, който слага звездно начало за музикалния път на едни от най-известните изпълнители в момента в България. Актуални новини за шоуто ще откриете на уебсайта на формата, както и на Facebook страницата на предаването.

Какво разказаха за себе си талантите на кастинга за X Factor в Пловдив, гледайте във видеото na Благой Бекриев.

За още новини харесайте страницата на Новините на NOVA във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.