Днес и утре кастингите за X Factor са във Варна, а специален гост там е победителката от последния сезон Християна Лоизу

Тази сутрин в "На кафе" една от най-успешните участнички в музикално шоу №1 X Factor Михаела Филева представи своята нова песен с ВенЗи - BOYCOTT. Двамата са само част от звездите, които участват в Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2017. Турнето ще премине през едни от най-големите български градове, за да завърши в края на лятото в София. 

Освен че представи новото парче, Михаела насърчи и всички хора с музикални заложби да се запишат на кастинг и да осъществят своите мечти. 

 "Хубаво е да се явяват талантливи хора на кастингите. България има нужда от такива млади и амбициозни хора"

Освен звездата Михаела Филева, в студиото на "На кафе" гостуваха чаровните близначки и участвали в трети сезон на X Factor - Алекс и Влади. Там двете съшо разказаха за новата си песен, както и за емоциите, които са ги съпътствали по време на музикалния формат X Factor. 

"Бих посъветвала участниците да си вярват и наистина да бъдат различни и индивидуални, защото на хората им липсва това - така те ще успеят да спечелят публиката. Минали са вече няколко сезона и за кандидатите вече е много по-ясно как могат да се харесат на журито" - това препоръчаха близначките на всички, които се явяват на прослушванията за X Factor. 

Днес и утре, 22 и 23 юни, кастингите са във Фестивален и конгресен център, Варна. Последната възможност за желаещите да покажат музикален талант пред екипа на шоуто ще бъде на 25 юни във Велико Търново.

По темата

Кандидатите трябва да носят документ за самоличност. Ако са непълнолетни, да бъдат с родител или придружител със заверено пълномощно. Трябва да подготвят 2 песни (българска и чужда). Ако им е необходим музикален съпровод, е необходимо да го носят на флашка или диск.

Тази есен очаквайте голямото завръщане на X Factor – форматът, който слага звездно начало за музикалния път на едни от най-известните изпълнители в момента в България. Актуални новини за шоуто ще откриете на уебсайта на формата, както и на Facebook страницата на предаването.