Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер в "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA всестранно развитият талант Гери Турийска ще покаже дали може да се представи толкова добре на кулинарната сцена, колкото успява на поетичната. Продуктът, с който домакинята ще изпълни седмичната тема "Предай нататък", ще бъде телешкото месо, което готви и Денди предишната вечер.

Гери ще посрещне останалите участници - Сашка Васева, Константина Живова, DEE и Денди в артистичния си дом, изпълен с любов и музика. Домакинята ще наблегне на здравословна и качествена храна, а менюто ѝ ще бъде баланасирано и приготвено с много желание. 

Покривка ли е хавлията и хавлия ли е покривката? Как се вечеря на бар и каква музикална изненада е подготвила Гери за звездните си гости? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.