Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Красивата актриса Саня Борисова стартира традиционната българска седмица в кулинарното шоу "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Тя ще изненада гостите си - актрисите Мария Статулова и Катето Евро, адвокатa Владимир Дончев и младия предприемач Трифон Михайлов, с вегетарианско и здравословно меню. 

Домакинята ще посрещне останалите участници в дома си, където кухнята е само нейна територия. Готвенето доставя удоволствие на Саня, защото това един от многото начини, чрез които човек може да изрази себе си. Тя го приема като творчество и обича да експериментира в кухнята, предимно без рецепта, но винаги с много удоволствие. 

Какво ще кажат гостите за менюто на Саня и с какво ще ги изненада тя? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.