Очаквайте звездно присъствие, хляб и забавление в кулинарното шоу от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Нова порция кулинарни вълнения, домашен хляб и гарантирано забавление поднасят звездните домакини в "Черешката на тортата" тази седмица по NOVA. В епизодите от понеделник до петък от 20.00 ч. ръкави в кухнята запретват Снежана Макавеева, Владо Николов, Евгения Джаферович, Глория Петкова и Димо Алексиев. Същевременно шеф Манчев отправя задача, към която звездните домакини подхождат с повишено внимание – всяка вечер на трапезата трябва да има домашно приготвен хляб и супа.
 
На кулинарната сцена в понеделник ентусиазъм, екшън и внушителна погача представя актрисата Снежана Макавеева. Звездата от новия български филм "Бензин" доказва, че владее скоростите в кухнята и приготвя първата си супа. Менюто включва още телешки ребърца с картофи, сладоледена калорийна бомба, а подаръкът за гостите е… хвърляне на боб и поглед към бъдещето. Във вторник с отскок в кухнята влиза Владо Николов, който залага на прости ястия, приготвени от качествени продукти. Дългогодишният капитан и звезда на националния отбор по волейбол извежда тима в "Черешката на тортата" до една незабравима вечер, в която се лее изобилие от смях и вино.
 
В сряда щафетата приема съпругата на футболиста и звезда от "Като две капки вода" Ваня Джаферович – Евгения. Жени готви, малката й дъщеря Леа помага. Прекрасната вечеря започва с летящ старт, но на моменти добрият тон преминава границата на добрите обноски. В четвъртък в кухнята се развихря извънземната стихия Глория Петкова от последния сезон на VIP Brother. Гостите със сигурност няма да останат гладни и жадни, а Глория успешно завършва мисията си и като домакин, и като пожарникар.
 
Кулинарният финал е на снимачната площадка на "Откраднат живот" в петък, когато домакин е звездата от сериала Димо Алексиев. Актьорът готви в хирургически одежди, но не и с хирургическа точност, като се налага по спешност да реанимира фондюто и вечерята. Може ли болницата в сериала да се превърне в кухня? Още какви изненади предстоят и кой ще е победител в шестата седмица на кулинарното шоу?
 
Не пропускайте "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.