Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Манекенката, участвала в последния сезон на VIP Brother, Глория Петкова излиза на кулинарния подиум на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Тя ще изпълни седмичната тема приготвяйки на гостите си - Снежана Макавеева, Жени Джаферович, Владо Николов и Димо Алексиев, с домашно замесени ньоки и зеленчукова супа с прошуто и гризини. 

Ексцентричната домакиня посреща гостите в еднакво ексцентричен дом като самата нея и смята, че той има перфектните предпоставки за истински купон. Менюто ѝ, повлияно от италианската кухня, обещава да засити всички гости. 

Ще успее ли Глория да изненада все пак гостите с уменията си в кухнята? А каква ще бъде музикалната изненада на домакинята за останалите участници? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.