Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актьорът Деян Донков оставя театъра и влиза в кухнята в последната седмица на "Черешката на тортата" тази вечер по NOVA. Той ще приготви любимото ястие от детството си на певицата Мона, репортерката на "Господари на ефира" Ева Веселинова, диетоложката на звездите Енджи Касабие и спортния журналист Камен Алипиев - Кедъра. 

Ще посрещне гостите си в ресторант на приятел и избира да сготви така подценяваната риба сом, която помни от детството си. Домакинът ще изиграе първия си етюд още на пазара, където на момента ще избира някои от ястията в менюто си и си пожелава да докара останалите до кулинарен екстаз. 

Ще се справи ли актьорът с приготвянето на огромния сом? Каква ще бъде изненадата му за останалите участници? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.