Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Диетоложката на звездите Енджи Касабие ще накара гостите си да минат на диета с менюто си в последната вечер за сезона в "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA. Тя ще приготви на Мона, Ева Веселинова, Деян Донков и Камен Алипиев разточителни ориенталски ястия, с които ще ги пренесе в далечен Ливан. 

Домакинята ще посрещне гостите в дома си, а част от продуктите за вечерята ще бъдат донесени директно от Бейрут. Енджи ще покаже кулинарните си умения, въпреки малкото спънки по пътя и ще приготви елегантна вечеря с цели три десерта за останалите участници. 

Каква изненада е приготвила Енджи за гостите? Кой ще се окичи с последното признание за "Най-добър домакин"? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.