В предаването тази неделя от 17.00 ч. по NOVA очаквайте още Ваня Щерева, жената обиколила света с гъдулката си и най-тежкия мъж в България

В "Комбина" тази неделя ще говори лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев. В разговор с Лора Крумова той ще коментира етническото напрежение завладяло страната и ще отговори на въпросите: Кой пали и се заиграва с етническата карта на България? Има ли политически чадър над джебчийската мафия и определени ромски фамилии?

Едни различни майка и дъщеря разказват за отношенията и живота си. Галя Щърбева ще срещне зрителите с Ваня Щерева и порасналото ѝ момиче Мила Роберт. За общата им страст – музиката, различните характери и съвместните им мечти.

Централен гост в предаването тази неделя ще бъде актрисата Мария Сапунджиева. Какъв е огледалният свят на една от най-обичаните ни актриси и повече за превъплъщенията й на сцената и в живота – очаквайте интервюто на Лора Крумова с Мария Сапунджиева по NOVA.

Да пазиш традициите. Историята за живота на 30-годишната Христина Белева, която обиколи света с една гъдулка. Как се покоряват международни музикални сцени и защо чужденците обожават този музикален инструмент, ще сподели гостът на Галя Щърбева.

Неразказвани истории за живота и смъртта на Васил Левски е темата в Късите разкази на Мария Йотова. Защо мистериите около него остават и до ден днешен, както и повече за кръвната връзка и трите поколение след него, гледайте в "Комбина".

Краси Боев тази седмица ще срещне зрителите с най-тежкия българин Гриша Георгиев. За живота в 260 килограмово тяло и как оцеляваш в една негостоприемна и непригодена среда, ще са само част от темите в разговора с българина.

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Мария Йотова и Краси Боев - тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”