Не пропускайте предаването тази вечер от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария продължава своето пътешествие из страната, за да проследи отблизо как късметлиите харчат големите си печалби. В шоуто тази събота от 19.30 ч. по NOVA Захари Бахаров ще срещне зрителите с първата милионерка от Национална лотария Доника Христова от град Сливен. Преди три години голямата късметлийка спечели 1 000 000 лева от билет “Мега милиони“.

Рая Пакова пък ще отиде във Велико Търново, за да провери как се чувства късметлията Христо Георгиев, чиято банкова сметка набъбна с огромната печалба от половин милион лева от билет “Американско бинго 2“.

Зрителите ще се срещнат отново с Троян Михайлов от село Първенец, който се радва на чисто нов Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета”, както и с Петя Джелепска от Враца, която спечели 36 000 лева, 5-дневна екскурзия за двама до Рим и лаптоп от играта “Сейфове“. Осъществила ли е плановете си със сумата от 50 000 лева от играта “Мега джакпот” ще разкаже и Надежда Михалева от град Бургас.

Не пропускайте предаването тази вечер от 19.30 ч. по NOVA, за да видите и кои са най-новите късметлии в моментните и Лото игрите на Национална лотария.