Кулинарното предаване е изборът на над 30% от активното население (18-49 години)

Много кулинарни шедьоври, вкусни идеи и добро настроение донесе деветият сезон на "Черешката на тортата" по NOVA. Предаването е предпочетено от над 30% от активното население (18-49 години) пред екраните, а делът му е с 16% по-висок от този на втората по гледаемост медия bTV по същото време. Една трета от активното градско население (18-49 години) също проследи сезона на наложилото се кулинарно предаване, като преднината пред bTV в същия часови интервал е 39%. Почти толкова e делът на предаването сред жени 25-54 и зрители 18-34 години с преднина 49%.

Сезон 9 на "Черешката на тортата" привлича повече аудитория в сравнение с предходния сезон. Предаването е изборът на 15% повече зрители от активното население, а с поне 20% повече пред екраните са били младите  зрители (18-34 години) и жени (25-54 години).

Наталия Кобилкина, Владо Николов, DARA, Димо Алексиев, Мария Статулова, Глория Петкова, Деян Донков, Катето Евро, Орлин Горанов, Евгени Минчев, Денди и Сашка Васева са само част от звездите, които в изминалите седем седмици поднесоха изобилие от изненади и изкушения, гарнирани с много добро настроение. След успешния девети сезон на кулинарното шоу, от днес зрителите могат да гледат "Най-доброто от "Черешката на тортата" – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. В избрани епизоди от интересни и емблематични седмици от предходните сезони, звездните домакини отново запретват ръкави, за да представят най-доброто от себе си в кухнята. И докато другите почиват през лятото, шеф Манчев помага с ценни съвети и насоки в любимото кулинарно шоу.
 
Не пропускайте "Най-доброто от "Черешката на тортата" – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.