Кандидати от цял свят се борят за възможността да бъдат част от пети сезон на музикално шоу № 1

Талантливи, екстравагантни и провокативни кандидати ежедневно се борят за вниманието на журито в кастингите за пети сезон на музикално шоу № 1 – X Factor. Зареждащото изпълнение на AC/DC от хард рок почитателка провокира Любо Киров да влезе в ролята на китарист на култовата банда. Менторът и жури в шоуто показа нестихващ ентусиазъм, докато свири на въздушна китара и подскача в стила на истинските рок титани. Видео от изпълнението на Любо можете да видите  на официалната Facebook страница на предаването.   

Стюард рапър пристигна от Дубай, за да превърне шоуто в спектакъл със специална хореография. Кандидатът определи поп иконата Мадона като “своя духовна майка“, а на журито остана да определи дали може да се превърне в крал на поп музиката.

“Пореден уникален дует ни показва, че този сезон ще бъде изключителен! За първи път си мечтая да ми се паднат групите!“, заяви Саня, коментирайки изключителното присъствие на талантливи банди сред кандидатите в новия сезон.

След прослушванията на живо талантите ще се отправят към тренировъчния лагер, който ще отсее най-добрите изпълнители, отправяйки им различни артистични предизвикателства.

Не пропускайте пети сезон на музикално шоу № 1, което се завръща тази есен по NOVA. 

Актуални новини за шоуто ще откриете на уебсайта на формата, както и на Facebook страницата на предаването.