Гостите в предаването "Комбина" тази неделя от 17.00 ч. по NOVA

Тази неделя в "Комбина" зрителите ще се срещнат с любимия певец на поколения българи –Орлин Горанов. В разговор с Лора Крумова той ще разкрие какво е да си 60 години на музикалната сцена в страната и света.

За разпада на едно общество и каква е диагнозата, която провокира агресия – очаквайте интервюто на Галя Щърбева с психиатъра професор Николай Михайлов.

В късите си разкази Мария Йотова ще разкаже историята на Биляна – едно момиче, което победи болестта без лекарства. История за духа, който е по-силен от тялото.

Kакво стои зад красивите лица на времето по NOVA? Краси Боев представя отблизо Никол Станкулова, Гери Малкоданска и Деси Банова.

Бившият лидер на ДСБ Радан Кънев гостува при Лора Крумова, за да покаже как изглежда управлението на страната, когато си в опозиция. Очаквайте политическата дисекция на обществото, която ще направи той, тази неделя в "Комбина".

Миролюба Бенатова представя: "Убиецът на Мирослава – за технологията на отвличането и има ли други замесени - говори Марио Любенов –Заека.

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Мария Йотова, Краси Боев и Миролюба Бенатова в последното за сезона предаване – тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”