Гледайте щедрото предаване днес от 19.30 ч. по NOVA

Рая Пакова и Захари Бахаров ще проверят как харчат печалбите си поредните големи късметлии в Национална лотария тази събота от 19.30 ч. по NOVA. Рая ще отиде в село Православ при Здарвка Бъзлева, която грабна 500 000 лева от билет “Супер Лото + 2017“. Захари Бахаров пък ще гостува на работното място на Лиляна Филипова от София. Тя харчи страхотните 250 000 лева от билет “Кеш кръстословици 2“.

Какво е усещането да шофираш чисто нов автомобил от играта “На крачка от късмета”  ще разкаже Виолета Симеонова от град Ямбол. В какво е инвестирал печалбата от 33 000 лева от играта “Сейфове“ на зрителите ще покаже Владимир Данчев от град Сливо поле. 

Екипът на Национална лотария ще се срещне и с Асен Гошев, за да провери как е прекарал на 6-дневната All inclusive почивка на Малдивите и харчи ли паричната печалба от 40 000 лева от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“.

Докато лятното турне тече VIP клуб на Национална лотария не спира да радва участниците. Преди броени дни той изненада с чисто нов автомобил Даниел Минчев от Асеновград. Не пропускайте да видите първата среща на късметлията със страхотното возило в предаването днес от 19.30 ч. по NOVA.