Дъщерята на Боби попада в унизителна ситуация в риалити сериала

Разочарования и унижения очакват някои от приятелите в квартирата на "София - Ден и Нощ" в епизодите тази седмица от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA. На Симона й предстои първата изпитна сесия в университета. Тя се е подготвила стабилно и има надежда, че ще се справи добре с първия си много важен изпит. За съжаление Мони попада в доста неловка и унизителна ситуация с преподавател, от когото зависи успехът й. Ще успее ли тя да излезе от неприятностите или ще се забърква в още по-сериозни проблеми с професора?

Проблеми и разочарования очакват също Боби и Ася, които бяха на върха на щастието след вестта за бременността на Ася. След посещението при лекар обаче нещата вече изглеждат доста по-различно и притеснително.

Не могат да останат същите отношенията на Галя и Сашо. След като разкри чувствата си пред красивата блондинка, Сашо ще трябва да се справи с резултата от своето признание. Ще успеят ли двамата да запазят добрите си колегиални отношения въпреки всичко?

Все повече се нажежава обстановката в квартирата и покрай гостуването на завърналата се Теди, която се сблъсква с истината за връзката на Найден и Аглика. Каква ще е реакцията на Теди и дали мирът в квартирата може да бъде запазен, след като паднат маските?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук