Елена Чопакова среща зрителите с Мария, която изостави детето си между блоковете в “Младост” тази събота от 18.00 ч. по NOVA

Историята на жената, която носи името на Богородица и на детето й Александър - хвърленият на смет, ще разкаже предаването "Ничия земя" тази събота от 18.00 ч. по NOVA.

“Дори да не ви е останало време да гледате телевизия това лято, не може да не сте чули за Мария - жената, майката, която изостави детето си между блоковете в столичния квартал “Младост”, като, по нейни думи, кученце. Мария се превърна в символ на лошата майка, към който мнозина посочиха с пръст, цъкаха с език и замеряха с морални упреци”, разказват от екипа на "Ничия земя".

"Да разбереш Мария е трудно. Може би e невъзможно. Затова говорихме с нея в дома, в който са минали първите три месеца от живота на изоставения Александър. Дом, който й се е сторил по-лош от градинката в квартал “Младост”, казва Елена Чопакова, авторът на "Ничия земя".

Историята, която зрителите ще видят е за самота, труд, изнемога, но и за любов. Най-вероятно мнозина ще осъдят Мария и наистина ще я признаят за най-лошата майка на света. Преди да започнете да я съдите обаче – опитайте да си представите пътя й, сълзите й, изборите й и не на последно място – болката й, призовават от екипа на предаването.

Не пропускайте  историята на Мария в “Ничия земя” тази събота от 18.00 ч. по NOVA.